perjantai 25. syyskuuta 2015

Typografia

-GROTESKI-

simple design and yet caught my eye because of how the text was positioned and invited me to look deeper at the poster than just 2 seconds. But yet was able to communicate the information clearly and effectively.:

Inspiring #quotes and #affirmations by Calm Down Now, an empowering mobile app for overcoming anxiety. For iOS: http://cal.ms/1mtzooS For Android: http://cal.ms/NaXUeo:

Brandon Grotesk http://www.fontshop.com/fonts/family/brandon_grotesque/:


Minimalist Poster Quote Ralph Waldo Emerson — Designspiration:






Groteski tarkoittaa tasavahvaa kirjaintyyppiä, jossa ei ole päätteitä ja keskiakselin kaltevuus on hävinnyt lopullisesti. Kirjaintyyppiä käytetään yleensä muiden kirjaintyyppien parina. Groteskit ovat yleiskäyttöön sopivasti tavanomaisia ja arkisia.

-ANTIIKVA-





printable DICTIONARY LOVE interior poster - minimal scandinavian design, 50x70 cm /20x28 inches:

I like how the story takes the shape of letters, and those form another message. I could incorporate this into my magazine by kind of combining a feature story in the small text, but an ASF with the larger letter outlines.:

Ink and water don't mix...but when they do it looks pretty cool! The font is Linotype Didot Bold and the designer is Craig Ward. #typography #poster:

Taidehistoriallisesti klassismin ajalla syntynneiden antiikvoiden tunnuspiirteisiin kuuluvat ohuiden ja paksujen viivojen jyrkkä kontrasti sekä kirjaimien pystysuuntainen ja itsenäinen olemus. Niitä käytetään, kun tavoitteena on arvokas ja edustava vaikutelma.

-KALLIGRAFIA-

Typography Mania #263 | Abduzeedo Design Inspiration #Lettering:

seed circus <3 the transcontinental affair:

pretty #DIY printable "thank you" tags - great for #weddings!:

Glamorous black and white silhouette with calligraphy on top, love this look right @lepapierstudio?!:

Culinary Herbs Chalkboard Wall Poster Decor. by ThePaperWing:

Kalligrafialla tarkoitetaan kirjoitustaidetta tai kaunokirjoitusta, eli yleisesti fontteja jotka jäljittelevät käsialaa tavoitellen taiteellisuutta, kauneutta tai jotain muuta vastaavaa. Kalligrafisten fonttien käyttö on riskialtista niiden huonon luettavuuden vuoksi, mutta niitä käytetään esim. kutsukorteissa.


-FANTASIA- JA KOKEILEVAT KIRJAINTYYPIT-


Or spend a night at the historical Hogwarts. | 19 Gorgeous Retro Travel Posters To Fantasy Destinations:

Hugo Georges Melies Fantasy Voyage To The Moon  85 by hattonstudio, $6.00:


oh la belle affiche ! <3:



Fantasiakirjaimiin on sijoitettu kaikki ne tekstit, jotka eivät kuulu mihinkään ylläolevista luokista. Ne saattavat muistuttaa ihmisiä, kasveja tai muita muotoja, ja ovat mielikuvituksekkaita sekä näyttäviä. Ne soveltuvatkin lähes poikkeuksetta vain otsikkokäyttöön, sillä vahva muotoilu rajoittaa käyttökohteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti