tiistai 8. joulukuuta 2015

📚 Työssäoppiminen (osa 1) 📖

Visuilla on siis ollut työssäoppimisjakso, joka nyt läheneekin loppuaan tätä postatessani. Itse olen ollut Plazassa, tarkemmin Suomalaisessa Kirjakaupassa.


Suomalainen Kirjakauppa on nimensä mukaisesti pääasiallisesti kirjoja myyvä kauppaketju, jossa myydään lisäksi lukuisia muitakin tuotteita, joihin kuuluvat mm. erilaiset toimisto-, taide-, ja askartelutarvikkeet. Se onkin Suomen laajin kirjakauppaketju.


Omaan työnkuvaani kuuluu lähinnä tavaroiden purkamista, hinnoittelua, asiakaspalveluhommia ja muita vastaavia päivittäisiä tehtäviä. Oikeastaan noin 75% ajasta olenkin ollut varastossa, eli purkanut lukemattomia laatikoita ja kuullut hinnoittelijasta kuuluvan 'ka-tsing'-äänen satoja, ellen tuhansia kertoja päivittäin. Ei siis mitään erityisen glamourikasta. Eikä työn mielestäni todellakaan tarvitsekkaan olla mitään sellaista, koska olen jokatapauksessa nauttinut siitä äärettömän paljon.


Työpaikka on aivan ihana ja työkaverit ovat mukavia ja ymmärtäväisiä, sekä auttavat aina tarvittaessa. En vaihtaisi kuluneita viikkoja mihinkään. Olen todella nauttinut työstäni, ja vaikka joitain asioita en päässytkään vielä tekemään siinä määrin missä luultavasti muut työssäoppijat, olen tyytyväinen ja koen oppineeni paljon asioita. Ehdottomasti tulisin uudestaan, ja todellakin toivon, että olen työkavereidenkin silmissä onnistunut hommissani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti