torstai 27. lokakuuta 2016

VERKKOKAUPPAPÄIVÄOlimme eilen koko luokan voimin luokkalaistemme Annikan ja Ninan järjestämässä Verkkokauppapäivässä, joka järjestettiin ammattiopiston tiloissa. Tarjolla oli erilaisten luentojen lisäksi kokkiopiskelijoiden Pop-up kahvila sekä messupöytiä aiheeseen liittyen.Vinkkejä verkkokauppaan:

1. Helppo löydettävyys, käyttö sekä asiointi. Asiakkaalla on paljon helpompi painaa ruksia ja lähteä verkkokaupasta etsimään uutta jos asiat eivät suju mutkattomasti, sillä tarjolla on lukemattomasti muita vaihtoehtoja - siispä helppokäyttöisyys on äärimmäisen tärkeää.

2. Verkkokaupan markkinointi; verkossa. Verkkokaupan markkinointi verkossa on paljon tehokkaampaa kuin muussa mediassa, sillä verkossa kauppaan pääsee suoraan vain parilla klikkauksella. Markkinointi on äärimmäisen tärkeää verkkokaupan löydettävyyden kannalta, ja sosiaalisen median sekä blogien hyödyntäminen on huomattavaasti tehokkaampaa kuin esimerkiksi spämmiviestit tai väärässä paikassa ja väärään aikaan tapahtuva tyrkytysmainonta.

3. Yhteydenpito asiakkaan ja kauppiaan välillä on verkkokaupoissa yhtä tärkeää kuin kasvotusten tapahtuva kaupankäynti, vaikkakaan ei yhtä helppoa. Sujuva yhteydenpito ja kohteliaisuus jättävät asiakkaaseen positiivisen tunnejäljen, ja on hyvä tapa suorittaa jälkimarkkinointia ja kasvattaa mahdollisuuksia asiakkaan paluuseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti